Söndag

Nu har vi sett Århundradets kärlekskrig på Stadsteatern. En intensiv föreställning som jag tror att det tar ett tag innan man smällt och bearbetat. Mycket symbolik. Men det är alltid bra att se en föreställning live och det var bra skådespelare.

Sedan gick vi till restaurang nånting i Åhléns, högst upp. Jag minns inte vad den heter, men det är visst Paulo Robertos. Gott var det i alla fall, och det var verkligen riktigt trevligt att sitta och babbla efteråt och hinna umgås ett tag. Nu ska jag handla avokado på vägen hem. Ska kolla om jag hittar fryst! Det låter ju supersmidigt!

Jag fortsätter fixande och mejlande fram och tillbaka med supporten. Nu bad de mig kopiera en sida och talade om hur jag skulle göra för att kopiera den. Och så skulle jag gå in på min mail och skicka det till dem. Det de glömde förklara var hur jag klistrar in det i mailet. .. Jag ÄR verkligen en teknisk analfabet!! På dator vet jag hur man gör, men inte på mobilen.  Så det kan nog ta ett tag innan det blir bilder på bloggen igen. Men jag kämpar på, så ni vet!

10 reaktioner på ”Söndag

 1. Är inte du tjenis med Fitterbittan? Hon jobbar väl med bloggar o sånt… 😉
  Ibland får man ringa en vän 🙂

  Gilla

  1. Jo, och hon har sagt att hon ska starta en portal, så jag har just mejlat henne och frågat om den är på gång. Vi bor så långt ifrån varandra, annars hade jag åkt över direkt!

   Gilla

 2. Varför gör du det inte på datorn och fota med mobilen och skickar över? Eller gör det på mobilen fota med en kamera och maila över från datorn…..

  Gilla

 3. Oftast när man kopierar och klistrar via mobil, håller man bara ner fingret på skärmen så poppar det upp alternativ

  Gilla

 4. Testa håll inne o välj kopiera

  Annars bifoga fil kanske

  Vet inte vad du har för lur så svårt att säg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s