Borde

Idag börjar jag sent, och det är mulet. Så jag ska, så snart jag slitit mig från frukostbordet, göra något av de ”borden” jag inte gjorde igår.

Jag köpte söndagsbilagorna igår och i en av dem var det ett jättefint set med byxa och linne från HM! Så jag knappade in mig till deras hemsida för att läsa mer om dem. Men de fanns inte där! Hur kan det komma sig? Har de inte börjat säljas än? Varför visa något i en tidning, som inte finns att köpa? Jag blev verkligen besviken.

Jag tittade på Gifta vid första ögonkastet igår. Ser ni på det? Alltså, det är ju helt knäppt på ett sätt (eller flera kanske….), men å andra sidan är det ju som vilken match making som helst. Förra året när jag kollade så funderade jag på att söka, och så tänkte jag nu med när jag började titta. Men…. Njae, vill jag verkligen lämna ut mig så i TV? Man är ju verkligen sårbar och det är ju det mest privata som finns, att hitta en partner.

2 reaktioner på ”Borde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s