Torrfäller

Häromdagen hade jag på mig ett par svarta mjukisbrallor. Ett par nya, som det var första gången jag hade på mig. Upptäckte efter ett tag att de torrfällde rätt rejält för den vita tröjan jag hade till var svart nedtill. Rackarns! Bara hoppas att det går bort i tvätten.

Idag fick jag syn på att underlakanet var missfärgat på ett stort fällt i mitten. Typ dör jag har baken. Samma färg som på den vita tröjan. Jag antar att mina trosor färgats av byxorna, och sedan fällt på lakanet under natten. Men va fasiken då! Snacka om mycket överskottsfärg!

2 reaktioner på ”Torrfäller

  1. Håller en tumme att det går att tvätta bort. Lyckades med detsamma i en ljus fåtölj. Det gick inte att tvätta bort 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s