Mamma 73

Idag skulle min mamma fyllt 73 om hon levat. Men hon dog 1988 efter att hon varit sjuk i några år.

Jag funderade idag på hur det skulle varit om mamma fått må bra och hade levt fortfarande. Jag tror att vi skulle ha haft kul tillsammans! Gått på bio, fnissat ihop, kanske rest. Mamma älskade att ligga i solen, precis som jag. Och hon älskade att läsa böcker, så vi hade antagligen fortsatt ge varandra böcker som vi gillade.

Tänker lite extra på mamma idag, och önskar att jag hade fått ha henne kvar.

8 reaktioner på ”Mamma 73

 1. Halkar in i dag på just ”Marres” dag. Vilket sammanträffande. Då tänker jag oxå lite på henne och dig. Skrattar lite när man tänker vad mycket tok det var hemma hos er när vi var mycket yngre o vackrare. Puss påre o hare bra.

  Gilla

 2. Ja, är glad min mamma är relativt frisk och pigg

  Trots att hon är äldst i sin syskonskara, så tycker jag hon är piggare och ser nästan yngre ut, än mina mostrar och då skiljer det 10 år på mamma och hennes yngsta syster

  Hon ställer alltid upp när det behövs

  Hon fyllde 75 nu för någon vecka sen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s