Tagen

Idag har verkligen varit en dag full av känslor. Jag är verkligen tagen av den fruktansvärda händelsen igår.  Men oxå av känslan av samhörighet mellan alla människor runt om i vårt land!  Det känns hoppfullt och bra mitt i allt det hemska. Att folk ställer upp för varandra,delar fina saker på sociala medier om folk som gjort hjälteinsatser under gårdagen med mera.

Men livet fortsätter trots allt. Och det är bra! Vi ska fortsätta och livet ska gå vidare! Så Skåne och hennes dotter har varit hos mig på taco -middag som vi hade planerat sedan tidigare.  Och det var väldigt trevligt att äta tillsammans och umgås med varandra!  Självklart pratade vi en del om det som hänt, men efter en stund så pratade vi om annat. Och det var skönt att prata om helt andra saker och få känslan av normalitet igen!

2 reaktioner på ”Tagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s