Puh, minst sagt

Jaja och jag har varit på ett box-pass. Och det var TUFFT! Jösses, svetten rann om mig redan när jag hade på mig vad det nu hette och Jaja boxade. Sen bytte vi och jag boxade. Och då rann svetten så det sved i ögonen! Sen sparkade vi och knäade.  Och däremellan gjorde vi utfall och knäböj och en massa annat jobbigt. Jag blev så andfådd att jag nästan inte fick luft! Fy 17!! Men det gick! Så det gör vi kanske om, för i alla fall jag insåg att det nog behöver tränas lite kondis….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s