Testar med bild

Nu har jag efter råd från Fitterbittan tagit bort WordPress-appen och installerat den igen. Så nu testar jag att få med en bild igen. Det funkar, men i den nya appen kan jag inte skriva efter bilden. Allt ser annorlunda ut, så nu får jag klura ut hur det funkar. Jag har uppdaterat appen ofta, dels går det automatiskt och så gjorde jag det när jag fick problem med bilder. Men tydligen har jag ändå haft en gammal version.20170409_154825

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s