Det smyger sig på 

Idag har träningsvärken kommit smygande. I armar, ben och till viss del i ryggen. Oj oj oj och aj aj aj….  Och ikväll har vi bokat in oss på body jam. Som vi inte visste vad det är när vi bokade. Idag kollade jag upp det.  Det är dans…. Jo,men det gick ju bra när vi testade Zumba! Ja,ja, det får gå! Annars är ju det där bra styrke- och hållningspasset på måndagar men jag jobbade för sent för att hinna till det,  tyvärr. 

Över till något heeeelt annat! På min gata finns inga förhyrda p-platser,utan jag har ju 5-7 minuter att gå till min plats. Om jag inte har tur och hittat en ledig fläck som man kan kök in sig i på gatan. Och det inte är städdag. Så jag brukar kolla efter lediga p-platser eller garage hos min värd några gånger i veckan. Och idag fanns ett garage ledigt, i huset bredvid där jag bor. Just nu var jag nummer 2 i kö på det, och då kan jag ju ha en chans! Men det var några dagar kvar som man kan anmäla sig så nån med längre tid än jag kan ju hinna anmäla intresse. Hoppas inte!! Vore ju så himla skönt med ett garage och slippa sopa snö och skrapa rutor på vintern!! Och dessutom närmre! Mycket närmre. Håll tummarna!

6 reaktioner på ”Det smyger sig på 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s