Hemma på min diskbänk 

På min diskbänk kommer det stå 1 liter mjölk och 2 mellanmål hela dagen. De står där eftersom jag tog fram det för att ta med till jobbet. Men när jag brett morgonmackan så ställde jag undan mjukosten, tog mackan och glömde påsen som skulle med till jobbet. Så jag kommer få slänga 1 liter sur mjölk när jag kommer hem. Och så köpa kaffe i fiket idag.

Vi har gratis kaffe på jobbet, men då har vi såna där små trekantsmjölk som inte behöver stå i kylen. Och dels är det mellanmjölk, och det skulle så klart funka 1 dag, men den smakar så illa! Jag tar ju så mycket mjölk och den smaken klarar jag inte av! 

När jag idag kollade på bloggen så ser jag att det syns 1 bild i förra inlägget. I rubriken… Det var inte där jag försökte få med den! Jag ska försöka sätta en bild här.

Nej,här är den inte! Spännande att se om den kommer synas någon annan stans. Det är mina nya träningsskor. Har man små fötter får man köpa små skor. Små skor har de på barnavdelningen. På barnavdelningen har skorna inte snörning, de har kardborrband. 

2 reaktioner på ”Hemma på min diskbänk 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s