Bäbis

Imorse var Bäbis med Nettis till jobbet. Don Pedro skulle hämta henne där för vidare färd mot Gotland där hon ska vara hos mormor och morfar och han gå en kurs. Så jag passade på att kramas och ge henne sitt påskägg. Så hon satt i godan ro och åt chokladpengar och drack mjölk när pappan kom. Varken Nettis eller jag hade börjat jobba än så vi satt i fiket i entrén till jobbet. När Bäbis kramar om Nettis och ska säga hej då så frågar hon plötsligt med hög röst: -Var kom den där spermien ifrån som blev jag?  Nettis svarade att det kunde nog pappa förklara när de kommit till bilen! Hahaha ! !
Idag är andra dagen som jag knatar till jobbet i sandaletter! Tårna har fått vårkänslor! Yeeeiii!! Om jag ska vara ute nån längre stund är det nog inte tillräckligt varmt än, men till och från tunnelbanan går det bra!

Nu ska jag byta om, Jaja kommer snart och vi ska träna! Ingen rast, ingen ro!! 😉

2 reaktioner på ”Bäbis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s