Body jam

Jag hade ju listat ut att body jam är ett danspass igår. Och zumba är ju inte min grej, har jag ju märkt. Men jag tänkte att det här är säkert enklare. Inte lika många olika steg! Så jag var ändå vid gott mod när Jaja och jag åkte dit!

-Välkomna till det här body jam- passet, hälsar ledaren.  -Body jam är det danspass som har flest olika stegkombinationer! Och jag ser en del nya ansikten här,  men är det nåt steg ni inte får till, så bara jogga på stället! Okej, nu KÖR vi!

Av 60 minuter joggade jag sen cirka 45 minuter…   

6 reaktioner på ”Body jam

 1. Att du har så svårt för dans? Jag tycker att dansen är både rolig och en bra allsidig träning. Jag dansar Foxtrot så fort jag får möjlighet, och jag lovar dagen efter en dans kväll. Då känns det i hela kroppen 😉

  Gilla

  1. Ja, det är ju kul, men jag har så himla svårt med koordination! Att få armar och ben att göra olika saker och så ska huvudet vicka si och magen göra så. Och så rumpan hit och höften dit. Samtidigt! !

   Gilla

   1. Haha, nu måste du ju filma nästa danspass!
    Men jag lovar att en danslärare kan få ordning på dig med, om du bara vill 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s