Jobb

Läser att barnmorskan som inte ville utföra abort,  sätta in kopparspiral eller skriva ut dagen-efter-piller enligt domstol  inte blivit diskriminerad. Och jag kan inte tänka annat än att självklart inte! Man kan ju inte söka ett jobb men inte vilja utföra arbetsuppgifterna!

-Hej, jag är snickare och söker den lediga tjänsten! Men det strider mot min tro att såga och använda vattenpass och skruvmejsel. Men det andra, hamra till exempel, gör jag! Är det konstigt om jag inte får det jobbet? 

8 reaktioner på ”Jobb

 1. Och vad säger hon till de patienter som hon träffar och som frågar om kopparspiral? ”Nej det är mord.” ??? Och vad sprider hon för stämning på jobbet när hon vägrar att utföra vissa arbetsuppgifter, ser hon ner på kollegorna?
  Jag är alldeles säker på att hon visste att de arbetsuppgifterna ingick när hon utbildade sig, varför gick hon ens utbildningen?
  Jag tycker att det är skönt (och självklart för mig) att hon inte fick rätt i någon instans.

  Gilla

  1. Ja så klart hon visste! Man tror ju tydligen att det är nån anti-abort-organisation bakom henne som försöker få igenom att det är diskriminering för att man ska kunna få fler barnmorskor att jobba och vägra aborter. Så hemskt!!

   Gilla

 2. Håller med, hon borde väl vetat om detta ända sen hon började sin utbildning tycker man iaf vad en barnmorska har för arbetsuppgifter

  Man söker väl inte jobb där det finns arbetsuppgifter man inte vill/vägrar utföra, för det får jag till arbetsvägran isf

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s