Kvasten laddad

Idag var det lugnt på jobbet, så jag tog en timme komp och ska åka till 1, eller 2 beroende på om jag hittar i den första, godisffärer i stan. Jag vill ha tag i punshflaskor, såna där små i choklad. Men det går fasiken knappt att hitta nånstans.  Och Systeryster har tjatat att jag ska göra punchtårta hur länge som helst nu. Så kanske till påsk,  om jag hittar dem! Håll tummarna!

Apro på att hålla tummarna så var jag in och kollade hur det ser ut på gaaragefronten. Nu var jag nummer 5 i kö….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s