Glad Påsk

Glad påsk på er, kära bloggvänner! Jag sitter just nu vid frukostbordet, men ska snart göra mig klar för avfärd mot Blåkulla där jag ska möta Systeryster, Svågern och Puddingarna. Vi ska förbereda påskmiddag för resten av familjen imorgon. Ska bli mysigt att hänga med dem ett tag!

Igår irrade jag runt mellan olika godisaffärer och tobaksaffärer i stan och hemmavid, men inte 17 hittade jag punchflaskor någonstans! På ett ställe sa de att de tagit slut, men att de får nya efter påsk. På nästa ställe sa de att de inte tillverkas längre… Eeeehhhh….. Vem litar man på nu?? Jag gav mig inte utan letade vidare, men som sagt, jag hittade inga. Jag var på 7 eller 8 olika ställen. Först i stan på såna där stora godisaffärer där de liksom har ALLT!  Sedan tog jag bilen och åkte runt ute i förorten, men icke!

På nätet kan man visst beställa, så jag funderar på att göra det och så bjuda på punchtårta en annan gång. Om det nu GÅR att beställa, det har jag ju inte sett än…

När jag var kvar i stan så satte jag mig på Haymarket med en kopp te och deras smarriga macka med ägg och avokado på. Satt en stund med en skvallertidning medan jag åt. Så mysigt där, och kul att titta lite på folk. Det var nästan fullt där, så fler än jag som tycker det, uppenbarligen.

Det senaste jag hörde från WordPress supporten var att de skulle kolla med sina utvecklare vad som kan vara fel. Sen har det varit tyst… Nu är det 2 veckor som jag inte kunnat visa bilder. Trist! Från datorn har jag inte lyckats lägga upp bilder sen Adam gick i kolt, och det lyckas inte heller nu. Så ni får tänka er en påskkärring här.

 

5 reaktioner på ”Glad Påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s