Det man inte har i huvudet får man ha i bensintanken

Igår packade jag övernattningsväska och drog iväg till Systeryster. Det tar ca 45 min att köra till dem. När jag svänger in på deras gata inser jag att jag glömt en sak. Det enda jag inte kan klara mig utan! Mina antidepp. Grrrr! Och jag har inget recept så jag kan hämta ut nya. 

Systeryster och jag skrev inköpslista och åkte hem till mig och hämta medicinen och så åt vi sushi till lunch och så handlade vi i centrum innan vi packade in allt i bilen och körde tillbaka till dem. På vägen stannade vi till hos Bror och lämnade påskägg till brorsbarnen. 

När vi äntligen var tillbaka hemma hos Systeryster så satte vi igång och förberedde maten till påskmiddagen vi ska ha idag. Styvmor, Pappsen och Svågerns mormor, morfar, moster och kusin kommer. Så fullt hus!

På kvällen satt vi och kollade på Let’s Dance. Och Systeryster och jag hade fnitteranfal mellan varven! Åt i stort sett ingenting,  det var bara vi som tyckte det var hysteriskt roligt!!

7 reaktioner på ”Det man inte har i huvudet får man ha i bensintanken

 1. Ibland blir det konstigt när man läser
  Tänkte att du inte åt någonting. Varför undrade jag? Var du sjuk?
  Sen läste jag igen, och insåg att ni skrattade ÅT ingenting 😉 🙂
  Glad Påsk på dig

  Gilla

 2. Jag har suttit på t-banan och insett att jag har glömt nycklarna till huset som jag är på väg till … det besöket blev inställt. 🙂 Tur att ni kunde kombinera din åka-hem-och-hämta med annat.

  Hoppas du har en riktigt trevlig påskhelg just nu!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s