Påskafton

Igår fixade jag en Smögenpaj och så gjorde jag matiga våfflor och så kluttade syrran och jag silllgodis (en gucka med matjesill) på knäckebitar och en annan äggucka på våffelhjärtan. Styvmor hade med sig sill och en Jansson och Svågern gjorde smarriga köttbullar. Och så kom Svågerns morföräldrar, moster och kusin och vi åt och hade trevligt tillsammans. Syrran hade bakat morotskakecupcakes till kaffet. Med små kycklingar på! Så söta!

Woho!! Nu kan jag visa bilder igen!!!!!!!! Vet inte hur det gått till, för jag har inte gjort nåt. Kanske supporten fast de inte berättat nåt för mig? Ja,ja, jag är glad att det funkar!

När alla kom så drack vi lite skumpa medan syrran och jag fixade med våfflor och gucka. 

Pappa promenerade hem, han vill alltid gå ganska tidigt. Styvmor stannade längre och satt och babblade lite med oss. Mysigt! Sedan skjutsade jag henne hem. När jag kom tillbaka till Systeryster hade deras grannar som de umgås mycket med bjudit över oss. Så vi knatade dit och drack lite bubbel och satt och babblade några timmar. Jättetrevligt! ! Sen hem och natta.

Efter frukost idag så drog jag hemåt. Och så har jag varit hos Yvonne och fixat frisyren. Man blir så bortskämd hos henne! Fika, bulle och godis. Och så fick jag en massa smink med hem. Gulle henne!!

Nu ska jag bara ta det lugnt hemma. Hoppas ni har en bra påsk!

2 reaktioner på ”Påskafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s