H&M Home

Var hittar man H&M Home i Stockholm? Igår köpte jag så fina kuddöverdrag för ett bra pris, men i en färg hade de bara ett kvar. Och jag vill ha fler! Köpte rosa, och blå. Ljusa i pastell, och det var så fint ihop. Har försökt Googla, men då kommer man bara till webshoppen. Och där hittar jag dem inte. Får väl åka in till stan och gå från butik till butik. Eller så frågar jag på ett H&M. Så klart….  🙂

Efter gårdagens kraftiga snöfall så känns vädret idag alldeles fantastiskt! Trots att det är oroväckande mycket moln på himlen. Men än kan jag se solsken och glimtar av blå himmel!

Väntar på att Kussesin ska vakna så vi kan bestämma tid när vi ska ses. Vi har sagt att vi ska äta tapas och dricka kaffedrink till efterrätt i dag! Mys! Jag ska börja med att göra mig iordning, och så ska jag nog testa sminket jag fick av Yvonne igår.

Ha en bra dag! Vi hörs senare!

2 reaktioner på ”H&M Home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s