God jul??

Det här är inte kul!

Iskana på vägen när jag gick till tunnelbanan nu på morgonen . Tur att jag inte behöver ta bilen till jobbet, nu är ju sommardäcken på. Det känns inte så lockande att vara utan strumpor idag…

Jag hittade kuddarna jag ville ha igår!!

Var först in i 1 butik och de hade inte heller just de blå. Men då låg en till mitt emot, och där fanns de! Det blev så fint, så nu är jag nöjd! Och när jag ändå var i shoppingtagen så knatade jag in på El-Giganten och köpte en mjölkskummare oxå.

Den både skummar och värmer mjölken! Jag tar ju så mycket mjölk så kaffet blir kallt annars. Och så är det gott med skummad mjölk! Jag är så nöjd med mina inköp!

Kussesin och jag möttes upp i stan och knatade till Mondo för att äta tapas. Men när vi kom dit var det stängt. Och ingen skylt med öppettider på dörren. Men vi gick in på hemsidan och kollade men inte heller där fanns öppettider, men 2 telefonnummer fanns i alla fall. På det första svarade ingen, men på det andra fick vi svar. De skulle öppna om 1 timme, så vi satte oss på ett fik och babblade och drack en slät kopp medan vi väntade. Sen var vi först in i restaurangen när de öppnade! Fniss!! 

Kussesin hade glömt läsglasögonen så jag läste högt ur menyn och så beställde vi smarriga tapas. Och så varsin kaffedrink som efterrätt. Mmmm! Så gott och trevligt att sitta och babbla och umgås. 

Nu är det vardag igen, och jag jobbar lång dag, 7.45 till 17. Hej och hå! Men det har varit en skön långledighet! Hoppas ni oxå haft det bra,och att ni får en bra arbetsdag idag!

4 reaktioner på ”God jul??

 1. Jag värmer och vispar min mjölk, så jag har funderat på en sådan där mjölkskummare, men jag har alltid undrat hur det går att rengöra den. Tar man loss en insats eller?
  Sedan vill jag ha ett fullkomligt utlåtande, blir det bra skum? lagom varmt?
  Jag måste ju passa på nu när det är någon som äger en och kan ge ett utlåtande. 🙂

  Gilla

 2. Åh mer snö hos dig än här hos mig i Falun. 😢
  Det blev väldigt vårigt hos dig. Jag ska fixa här hemma också idag. Har jobbat hela påsken och söndagsnatten fick jag jobba hela natten pga dålig patient och långt att köra så igår låg jag i soffan hela dagen.
  Ta hand om dig och jobba lugnt. Jag har semester hela veckan. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s