Skön morgon

Imorse åkte jag direkt in till stan och träffade antidepp-doktorn. Han är bäst! Blodtrycket var perfekt och så fick jag en remiss och gick till labb för att kolla blodstatus. Och så klart recept på antidepp.

Labbtjejen var superduktig och stack bara 1 gång.  En del får sticka och rota runt så jag blir alldeles blå. Så det var bra att det gick så smidigt!

Sen knatade jag till Haymarket, mitt nya favvoställe! Så mysig miljö och vackra detaljer där!

Och så spelar de så härlig,  lugn och gammeldags musik! 

Vackra färger och mönster! 

Självklart åt jag mackan med avokado och ägg. 

Och de har det godaste earl Grey te jag druckit!  

Satt och läste DN och sippade på te ett tag när jag ätit klart. Och sen knatade jag till apoteket innan jag åkte till jobbet. Nu har jag jobbat klart och är på väg hem.  Jag ska ta tag i deklarationen hemma, och fixa paket till Kris som fyller år snart. Har present, den ska bara slås in! 

2 reaktioner på ”Skön morgon

  1. Tack för påminnelsen! Mitt te är nästan slut på jobbet. Jodå de har te men inga som jag dricker…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s