Garage

Jag anmälde ju intresse för ett garage i huset bredvid där jag bor. Och dagen efter kom 1 garage till ut i samma hus,men det var mycket billigare i hyra. Jag läste och jämförde,  men såg inget som skilde.  Så jag anmälde intresse för det med!  

Ganska snabbt halkade jag bak i turordningen då fler anmälde intresse. Men så plötsligt på slutet var jag nummer 1 på det billiga garaget! Igår ringde de från världen, och en kvinna presenterade sig och sa att hon satt och skulle skicka ut kontraktet till mig. Hon ville bara försäkra sig om att jag visste att det är ett MC-garage. Nej, det visste jag ju inte. Även om jag undrat varför det var så mycket lägre hyra än för det andra. -Stod inte det i annonsen, frågade hon. Jag sa att det hade det inte gjort. Så nu får de lägga ut ny annons, och vara tydliga med det. 

Rackarns oxå, det hade varit perfekt med ett garage, och så nära!!

2 reaktioner på ”Garage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s