Jag har järnkoll! ….stundtals

Sist jag hade bilen så parkerade jag ute på gatan. Och igår morse hade jag koll på att det var städdag och parkeringsförbud! Ni ser, ibland har jag koll! 

Så jag tog bilen och hade tänkt köra hela vägen till jobbet, men så ångrade jag mig och parkerade utanför VD:n och tog tunnelbanan därifrån.

När jag skulle hem så tog jag tunnelbanan och så byter jag ju vid T-centralen. Den första tunnelbanan som kommer går inte ända hem så jag väntar på nästa.  Hoppar på och sitter och läser. Länge. Tittar upp då och då, och en gång så står vi på stationen där VD:n bor. Jag ska just börja läsa igen,när det plötsligt slår mig: jag ska ju av!! Kastar mig av med boken fortfarande uppslagen. Jag hade helt glömt bort att jag inte skulle åka hela vägen hem med tunnelbanan. 

Jag tar bilen och åker till centrum och handlar lite. Köper helgmat, så det blir en del. Men av nån anledning packar jag i en kasse bara,så det blir ganska tungt. Stånkar lite när jag börjar knata hemåt. Hemåt?? När jag gått genom hela centrum kommer jag på att jag ju har bilen !!! Jag har lyckats glömma det IGEN!  Det går bra nu….. 

Inatt drömde jag så konstigt! Jag piercade mig i både över- och underläppen. Och i underläppen satte jag ett stort hängsmycke! Och det var ju, så klart, inte så bekvämt. Så efter ett tag bestämde jag mig för att ta ur dem. Men hålen syntes jättemycket, så jag ångrade mig så himla mycket att jag gjort det! Skitjobbigt!

4 reaktioner på ”Jag har järnkoll! ….stundtals

  1. Haha. Blir lika glad varje jag läser om folk som är lika disträ som en själv 😉

    En hemlig längtan om att pierca dig kanske? Go go ;))

    Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s