Med Gunvor på vift

Efter att jag gjort mig iordning idag så åkte jag till Gunvor. Och så åkte vi iväg till Steninge slott. Eller i alla fall stenlagården som ligger vid slottet. 

Så häftig byggnad! Där inne finns restaurang, butik och blomaffär eller handelsträdgård kanske det snarare är. Mycket fint att titta på. Och det gjorde vi! Såg så fina Mårbacka pelargoner som jag gärna velat ha! Men de kostar… Och det är några dagar kvar till lön.

Vi åt varsin smarrig räkmacka! Men jag fick lyfta av allt och ta bort typ 1-2  cm majonnäs, och sen tillbaka med allt på brödet igen. Så gott! 

När vi ätit och kollat runt så åkte vi till Upplands Väsby då vi köpte en blomma och tog en fika. Sedan åkte vi till Messingen och lyssnade på en härlig konsert! 

Det var så härlig stämning och så många fina sånger! Jättehäftigt! 

När vi tackat Anna-Lotta och sagt hej så gick vi till bilen. Där kom jag på att vi kanske skulle höra hur Anna-Lotta skulle ta sig hem, men hennes mobilsvar gick igång. Ja, ja, inte mycket att göra. Så jag åkte med Gunvor hem där jag hade min bil. När vi nästan var hos henne ringde Anna-Lotta och sa att hon satt på pendeltåget.  -Hoppa av i Rotebro så plockar jag upp dig, sa jag! Så det gjorde hon och så körde jag henne till en fest hon skulle till i stan. Så hann vi umgås en stund i bilen oxå! 

Jag har verkligen haft en så härlig helg! Hoppas ni oxå haft det bra!  Nu ska jag sussa.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s