Yoga girl

Eller yoga tant,  snarare… Stel som en pinne är jag, fast det var jag i och för sig även som ung. Men jag gillar yogan, och det är ju antagligen väldigt bra att stretcha och tänja på en stel kropp!

I alla fall så har jag varit och yogat nu på morgonen, och det kändes bra! Förra veckan lyckades jag inte få till ett enda träningspass, så nu får jag väl träna ikapp den här veckan! 😉 Och idag börjar jag sent så då passade jag på att gå till gymmet på morgonen. Ändå hann jag med en lugn frukost innan. Älskar att sitta i lugn och ro och mysa med frukosten! 

Önskar er en bra dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s