Vänner

Igår när jag kom ut ur tunnelbanan så mötte jag M som precis utanför. Jag blev så glad när jag fick syn på henne!! Stora kramen, blev det. Hon hade varit och köpt varsin långärmad pyjamas till sig och L. Vi har nämligen planer på att åka ut och öppna upp landet för säsongen nu till helgen. Och sängarna lär ju vara råkalla! Så det lär bli till att sussa i pyjamas. M är orolig för mardrömmar då jag sa att jag kanske vill ha mössa oxå. Fniss!!

Men vi får se om vi kommer iväg alls, är det snöoväder så är vi inte så sugna på att ge oss iväg med sommardäck. Så vi avvaktar och kollar väderprognosen.

Jajas bil har pajat, så igår åkte jag och hämtade henne till träningen. Gymmet ligger närmre mig, så annars gör vi tvärtom, att hon hämtar mig på vägen.  Så det blev lite bråttom igår för mig. Men vi hann, och vi tränade så svetten lackade!

När vi var på väg hem så fick jag en snilleblixt! Vi ska träna idag med, och vi sa att det kommer bli lika tight med tid idag. Men då slog det mig att Jaja kan ju ta min bil så har hon dels bil till jobbet, och så hämtar hon mig till träningen ikväll. Så slipper jag stressa och hon har löst problemet med att ta sig till jobbet! Så himla bra! 

4 reaktioner på ”Vänner

  1. Smart billösning. Bara win-win. Ni får väl skaffa ett par värmeflaskor och rulla in i filtar och lägga i sängarna några timmar före Ni ska lägga Er och sedan värma upp dem precis innan Ni lägger Er då blir de helt klart betydligt behagligare 😉

    Gilla

      1. Jag rekommenderar en vid fötterna, ett par på längden där du har kroppen. När du sedan lägger dig så lägger du en på var sida om dig. Med vänlig hälsning hon som sov med värmeflaskor som gosedjur som liten 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s