Slutkörd

Jag var klar, ombytt och hade hunnit äta,  när Jaja kom och plockade upp mig igår! Så himla bra. Vi har bara varit på body pump 1 gång förut,och dels var det ett tag sedan och så var det vikarie då. Så igår var det ordinarie instruktör. Och antingen har jag förträngt hur tufft det va, eller så körde den här tjejen hårdare med oss!! För fy 17 vad jag var slut! ! Plaskblöt, illröd och darrig i hela kroppen.

En övning hade vi stången över nacken och gjorde knäböj och när vi Ä N T L I G E N var klara med övningen var jag så trött att jag på riktigt tänkte att jag får bara putta bak stången och låta den ramla ner bakom mig! Jag höll inte på att orka lyfta fram den över huvudet! 

Jag misstänker starkt att träningsvärken lär komma smygandes under dagen. 

4 reaktioner på ”Slutkörd

 1. Upp o hoppa nu fröken. Solen skiner och det är ca 6+
  Själv sitter jag på Arlanda och är på väg till sommarvärme 😀

  Gilla

   1. Jag köpte läppstift och nagel lack. Det kändes säkrast. Men jag fick hjälp av fyra kvinnor när jag stog på sminkavdelningen och såg vilsen ut 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s