Träningsvärk

Nu har jag träningsvärk i benen, rumpan, armar, axlar, ryggen och brösten. Ja, alltså inte i själva skinnpåsarna utan i bröstmusklerna som ser till att de inte skvalpar runt nere vid midjan. I stort sett i hela kroppen alltså. Det är väl bra, antar jag. .. 

I fötterna har jag oxå ont. Eller i den högra. Hallux valgus. Jag har fått för mig att de inte gör nåt åt det innan det är riktigt illa. Varifrån jag fått det, vet jag inte riktigt,för idag sa Nettis att hennes fot såg ut ungefär som min och hon har opererat den.  Och det blev jättebra! Så jag ska ringa på måndag och boka en tid. Lika bra att kolla upp det! Vore skönt att slippa ha ont!

Det känns som att det är både det ena och det andra som ska fixas till. Trots att jag känner mig helt frisk!

6 reaktioner på ”Träningsvärk

 1. Ja bodypump 101 är inte att leka med 😄 Har också grym träningsvärk efter mitt pass i onsdags

  Gilla

 2. Morrn.
  Det är väl skönt med ”lite” smärta? Då vet du exakt var dom olika musklerna är… 😛

  Jag sitter här vid köksbordet och dricker kaffe och det är redan 15+ och solen skiner… 🙂

  Idag på förmiddagen ska jag gå bort till marknaden och bara njuta av att vara ”hemma” igen 🙂

  Gilla

   1. Denna gång ska jag ha allt med mig tillbaka till Sverige. Allt håller på att göras om, dom gamla systemen ska uppgraderas eller göras om helt (dom är från Sovjet tiden), så ingen verkar veta vad som gäller (känns det igen från Svenska myndigheter?). Men nu tror jag att jag har allt och lite till 🙂

    Ja jag ska flytta permanent men jag kommer ha lgh kvar i Sverige (jag vill ha plan B) och Olga (”hon den där”) tycker också att det är en bra grej om vi behåller lgh. Det är ju inte alla i Ukraina som har ett ”semester ställe” i Sverige… haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s