Mot torpet

Uppe med tuppen fast det är lördag! Det ni!! Jag har redan ätit frukost och nu ska jag hoppa in i duschen. Ska duscha mig extra ren för nu blir det bara blaska av sig som gäller några dagar. M och jag åker ut till deras land. Vi ska öppna upp för säsongen, tvätta bort muslortar och värma upp huset. Och mysa och umgås!!

Jag trodde L skulle med, men det blir bara vi, och pyjamaströjorna M köpt var till henne och mig! Gulle!!! Hon är bäst!

Nu ska jag surpla i mig kaffet, slänga mig i duschen och sen dra iväg. Vi hörs senare!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s