Fredag och sol

Tjohoo, det är fredag och solen skiner!! Men säg den lycka som varar… Imorgon ska det tydligen bli grått och svalare igen. Ja,ja, vi får ta vara på det vackra vädret så gott vi kan idag!

Jag ska sitta i våra gamla lokaler för sista gången idag, och jobba. Jag har alla mina saker i de nya lokalerna,men saknar jag nåt får jag väl gå över och hämta det. Jag ska oxå gå en runda och se så att vi packat allt i eftermiddag.  Är det nån som glömt nåt så stoppar jag det i en kartong så tar flyttkillarna det i helgen.  Nu kom jag på att jag ju måste ha mina terminalglas. Så jag börjar med att gå och hämta dem. Annars ser jag som en kratta. 

Hoppas ni får en bra fredag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s