Nu tar jag helg

Hur är det,  har ni jobbat klart för veckan? Jag ska åka hemåt nu. Och det är ju sommarvärme ute! Jag och 3 kollegor satt ute och åt lunch idag, så skönt! Och nu har jag min tunna sommarjacka i en påse och har bara en kofta på mig. Underbart! 

Jag ska handla hem lite mat till helgen på vägen hem. Och gå på systembolaget. Det gör jag nästan aldrig! Men imorgon ska jag ha några vänner på middag och jag tror inte de ska köra bil. Så lite vin tänkte jag kan vara gott att bjuda på.  

Ikväll har jag inget planerat, så jag tror det blir en lugn kväll hemma. Har ni något planerat för helgen?

4 reaktioner på ”Nu tar jag helg

  1. Tvätta, promenera och vila. Har en väl jobbig vecka nästa vecka. Behöver vila i förebyggande syfte

    Gilla

      1. Nu ska vi inte vara så petiga med detaljerna. Veckan som kommer blir inte bättre men sen?? Kanske. Kan ju iaf hoppas…..

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s