Härlig kväll

Jag skulle ju handla mat igår. Och det gjorde jag förvisso. Och vin och sangria.  Men jag råkade visst få med mig ett par skor oxå.

Så fina med lagom klack så de är bekväma att gå i! Jag kunde inte låta bli! Grå skor hade jag inga, heller.  Så det så! 😉

När jag kom hem var det så varmt fortfarande att jag satte mig en stund på balkongen med en slurk sangria och en bok.

Så himla mysigt! Visserligen blev det lite svalt efter en stund, så då gick jag in, men den stund jag satt där var verkligen härlig!

Sen flyttade jag in och kollade på Let’s Dance. Jösses vad de var duktiga! Nu är Anna och Jesper i final och de är ju verkligen otroligt duktiga båda två!!

3 reaktioner på ”Härlig kväll

 1. Här nere är vi mest utomhus nu, det är ca 24+ i medeltemp (nattetid ca 12+). Solen ligger på och det tjatas redan om att jag måste ha solskydd, men jag hävdar att jag är en tuff viking och behöver inget sånt. det bemöts med ”idiot” men på ryska 🙂
  Annars så njuter vi av värmen i div parker eller på gräsmattan utanför huset.
  Alla går man ur huse när det är sommar och varmt och alla pratar med alla (för mig som Svensk är det konstigt, jag menar, prata med mina grannar?? 🙂 )

  Det är mycket snack om Eurovision och Segerdagen (den 9/5) också. Förberedelserna för Segerdagen är i full gång och det är både roligt och intressant att titta på :).

  Gilla

   1. Ja det är verkligen härligt här nere. Jag kan inte lovorda landet för mycket. Jag säger bara. Kom till Ukraina (Kiev) du får en upplevelse som du aldrig har kunnat tänka dig 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s