Stallet

När jag firat Bäbis färdigt igår så åkte jag hem och åt och bytte om. Sedan åkte jag ut till stallet där jag ridit i en massa år. Fast det nu är ett tag sen. Det var där jag lärde känna VD:n och Skåne bland annat. Och VD:n är ridinstruktör där och hade lektioner igår.

Trots att det varit så varmt innan så var det, som alltid i stallet, skitkallt när jag tittade på de som hoppade. Men så kul att träffa gamla vänner, klappa på hästar och se på de som red! Och sista lektionen så red både VD:n och Skåne och den höll min gamla instruktör i, och henne har jag saknat. Så det var jättekul att ses igen och få babbla lite!

Jag saknar inte att åka dit några gånger i veckan, frysa och allt det. Men visst blev jag lite, lite sugen att rida igen. Bara 1 gång. Och att då hoppa! Det är ju det bästa som finns! Den känslan när man får till hoppningen och man verkligen är ett team med hästen,  den känslan har jag inte lyckats hitta nån annan stans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s