Avloppslukt

I vår källare luktar det äckligt, gammalt avlopp. Nästan bajs.  Ibland mer ibland mindre. Och det luktar i trapphuset, ibland så mycket att det luktar i min hall. Blä! 

Jag har felanmält jag vet inte hur många gånger! Sist när de fixade vår gård och även bytte stammarna ut från huset, då stank det värre än nånsin. Och då sa de att det skulle gå över när de stambytt klart. Och det lät logiskt. Men det har alltså inte gått över. Tyvärr! Så idag felanmält jag det igen ! Och då ringde bovärden och sa att han kontaktat nån som skulle åtgärda det. -Så det är snart borta, säger han. Mmmm , absolut, tänker jag. Det har jag hört förut….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s