Dramatiskt 

Igår när jag kom hem efter jobbet så satte jag mig med mitt kvällsmål och tittade på Follow the money på TV. Rätt var det är så ser jag att det kommer svart rök från baksidan av huset som står i vinkel med mitt. Och så börjat det puffa ut svart rök även på framsidan, från balkongen och sovrumsfönstret från en av lägenheterna. Så jag skyndar mig att ringa SOS! De hade precis fått larm om det, och jag misstänker att grannen ovanför ringt,för hon var ut på balkongen strax innan.

Nu brann det i lägenheten under den som det brann på balkongen för ett tag sedan. Där hon oa-tanten bor som jämt sitter på sin balkong och pratar i telefonen. 

Det kom flera brandbilar, ambulanser och polisbilar. Brandmännen sprang in i trappen med en brandslang och efter ett tag så slutade det bolma rök. Och så öppnade de fönster i lägenheten och trappuppgången och satte på en stor fläkt. Vad jag såg så bar de inte ut någon till ambulans, så förhoppningsvis blev ingen skadad.

Vilken chock att komma hem till ett utbränt hem! Och det som inte branden förstört kan ju vattnet eller röken förstört. Usch!! Eftersom det inte verkar ha varit någon hemma så undrar jag hur det börjat brinna. Nåt elfel? Har de glömt nåt på spisen? Lämnat nån maskin eller strykjärn på? För jag såg i alla fall inte att hon kom ut, men jag tittade inte hela tiden så klart. Så jag hoppas att ingen var i lägenheten! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s