Springnota   …nästan

Om man planerar att ta en springnota så är det kanske ingen bra idé att gå med resterna av middagen och be att få en doggy bag. Så det var ju tur att jag inte hade planer på det. Fast jag får erkänna att jag faktiskt höll på att glömma att jag skulle betala. Som tur var så när jag fått min doggy bag så frågade personalen om jag skulle betala oxå.  Och det skulle jag ju!!! Hur kan man vara så virrig??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s