Hemskt

Jag tittade på Dokument inifrån igår, Fallet Kevin.

Så hemskt på så många olika sätt! Först och främst så klart för Kevin och alla hans anhöriga. Men även för de 2 bröder som blev anklagade för att ha dödat honom. Som det verkar nu så är det ju långt ifrån säkert att det är så! Även brödernas familj måste ju ha mått så otroligt dåligt!! Och de,att växa upp med att vara barnamördare! Det är en så fruktansvärd historia, eller händelse, så man blir alldeles matt! 

Något annat som är hemskt, fast så klart inte alls på samma nivå. Det är att det är frost på nätterna fortfarande! Alldeles vitt i gräset när jag klev ut strax före 7. Och jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen! Den stod parkerad på gatan och det är städdag idag, så jag tog den en bit och har parkerat utanför VD:n. 

Jag vill fixa i ordning balkongen och plantera blommor i blomlåda, men de lär ju frysa ihjäl. Så får väl se om det blir några blommor i år, eller om jag ska återgå till fuskblommor. De klarar ju alla väderlekar!

4 reaktioner på ”Hemskt

  1. Det där sköttes sååååååå djäääääkla dåligt på många vis.
    Polisen som förhör lillkillen o tjatar hål i huvudet på honom 👿

    Näää fy fasiken

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s