Tant Senil på vift

Efter jobbet idag så kom jag på att jag skulle kolla med Katta, som jobbar nära mig , om vi skulle ses. Så jag slår en pling och då har hon precis bestämt möte med Stenis på Dubliners vid Hötorget. Så jag frågar om jag får haka på, och det ficka jag gärna.  Så jag knatade dit och vi tog ett glas vin och varsin smårätt. Så mysigt!  Satt och babblade och hade hur trevligt som helst. Så går vi till tunnelbanan och diskuterar vilken vi ska ta, jag ska av 3 stationer innan dem. -Nej, just det! Jag ska ju av vid VD:n, det är städdag så jag tog bilen imorse, säger jag. Och sen slår jag handen för munnen. -Eeehhh, jag har ju druckit vin!! Stenis  bara stirrade och så utbrast han: -Att inte du har god man?! 

Ja, det kanske börjar bli dags att skaffa det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s