Nagelfix

När jag kom hem igår så fick jag syn på mina naglar. Det var ingen vacker syn. Så jag dippade fingrarna i remover och så tog jag fram lacken. Tänkte först ta samma som jag hade innan, neutralt, ljust och lite glitter i. Men sen kollade jag lite bland de jag har och ångrade mig.

Pastell, vårigt och 1 nagel i lila på varje hand.  Och så lite utanför… får sätta mig och pilla bort det när jag skrivit klart det här.

Idag fredag och solen skiner. Vågar man hoppas på att våren är tillbaka nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s