Kompishäng

Igår på kvällen kom Carina över och vi satt och fikade och babblade. Och kollade på schlagerfestivalen. Inga bidrag som var så där jättebra, tyckte vi. Det ett, om det var Belgiens, kanske? En 17-årig tjej, som hade en bra låt och fin röst. Och så Robins låt, som är bra, tycker jag. Det var ju tydligen svenskar som fixat med det mesta kring hela arrangemanget, och om jag inte minns fel så var det väl likadant nån annan gång också? Så Eurovision verkar mer och mer bli en svensk historia.

Portugals bidrag sa jag på en gång att man antagligen skulle tyckt bättre om ifall man inte sett karln som sjöng. Rufsig i håret med en slarvig halvtoffs, för stor kavaj och mycket märklig mimik och koreografi. Eller brist på koreografi… Jag hade verkligen inte trott att just den skulle vinna.

Carina och jag hade i alla fall en trevlig kväll! Vi har känt varandra sedan vi var riktigt små, jag var 6 och hon 3 år när jag och min familj flyttade in i samma trapp som hon och hennes familj bodde i. Sedan började våra familjer umgås så vi har liksom vuxit upp ihop. Och nu som vuxna är vi fortfarande vänner!

2 reaktioner på ”Kompishäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s