Utflykt

Först tänkte jag att jag skulle göra rent på balkongen och ta upp stolarna från källaren idag. Men…. Jag ville komma ut lite. Så jag plockade upp Carina och så åkte vi till Dollar Store i Fittja. Jag ville ha fler muggar av den sorten jag köpte 1 av sist jag var dit med M. Men de fanns så klart inte kvar. Typiskt! Men inte helt oväntat så klart. Det var ett bra tag sedan jag köpte den. 

Men vi kollade runt på allt möjligt annat!

Vi köpte dock ingen blomkrans. Däremot köpte jag maskindiskmedel. Lite löjligt att åka så långt för det! Hahaha! Men vi fick en utflykt i alla fall. Och det var faktiskt varmt och skönt ute, trots att solen inte visade sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s