Annorlunda

Idag sa de på radion att det blir 5 till 10 grader. Och regnskurar. Igår var det i alla fall varmt. Så jag hade hoppats på att värmen var här för att stanna, men icke. Bara att bylta på sig kläder!

När jag gick genom spärrarna till tunnelbanan så stod det att den skulle gå om 1 minut, så jag skyndade mig ner för trappen och sprang ut på perrongen. Och krockar med en duva! Den kom flygande från vänster och jag fick ena vingen på hakan. Det har aldrig hänt förr,även om man ibland har duckat för att det känts som att de ska krocka med en. Men den här gången hände det. Jag hann knappt ens se den, bara kände hur den svepte till över min haka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s