Vänner

Idag hade jag sällskap av Claes från jobbet och vi satt och babblade. Sedan hoppade jag av på T-centralen och han fortsatte.  Jag gick till mitt tåg och där stod Katta. Så då hade vi sällskap hela vägen. Hon fortsätter några stationer till när jag går av. Så vi satt och babblade och hade jättetrevligt! 

Hemma så bredde jag en knäckemacka och bytte om så kom Jaja och plockade upp mig.  Idag gick vi inte på nåt pass, jag vägrade. Jaja ville att vi skulle gå på Boda Jam, men sist stod jag ju bara och joggade på stället nästan hela tiden. Så jag sa att jag går in på gymdelen och knatar på löpbandet,  och lite annat i stället. Så då valde Jaja det oxå. Så vi körde själva, och ganska tufft! Vi är så stolta och nöjda med oss själva idag! 

Nu sitter jag och äter vegetarisk lasagne och eftersvettas. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s