Tv-kväll

Efter träningen gen satte jag mig och kollade på TV och hade tänkt lägga mig efter Follow the money. Men då började Line of duty som jag oxå sett några avsnitt av. Jag är hopplös på att hålla koll på dagar, kanal och klockslag när serier går som jag vill se! I alla fall så kollade jag på det oxå. Och önskar att jag sett från början, för jag fattar ju inte riktigt vad huvudpersonen döljer! 

Sen la mig i alla fall till Slut och läste nån sida innan jag släckte och somnade. Men sen har jag drömt så himla märkligt och vaknat massor av gånger så jag känner mig inte direkt utsövd idag. Men solen skiner så jag tog med frukosten ut på balkongen. 

Lite svalt först men nu är det varmt och skönt! Sitter i bara bikinin och njuter!  Blir nog inget annat gjort den här lediga förmiddagen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s