Regn

Idag faller ett stilla vårregn över skira knoppar.

Visst låter det vackert? Att läsa om ett regn kan vara vackert. Att uppleva det är en annan historia. Då är det bara blött och ganska kallt. 

Igår på väg till jobbet var jag in i en butik och köpte ett par jeans. Mina som jag köpte i Paris har gått sönder så jag har kollat efter nya ett tag. Och förra veckan var jag in och provade de här,  men kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle ha ett par ”vanliga” eller om jag skulle ha de här.

Men så över helgen kände jag att jo, jag ville ha de här med blommor på! Så då stannade jag till på vägen till jobbet och köpte dem. Så nöjd!! De är ju så klart för långa, men inte en halvmeter i alla fall! Så det funkar att vika in en bit, så länge. 

Idag börjar jag 10.45 så dels sovmorgon och tid att sitta i lugn och ro med frukosten. Hade tänkt titta på första delen av fallet Kevin på SVT-play men det fanns inte kvar! Trist! Och tredje delen ikväll kommer jag missa då Jaja och jag ska träna. Så det får jag se till att kolla på snabbt innan det försvinner. Del 2 finns kvar, men det såg jag ju. I de snuttar de visar nu av del 3 så ser man delar av ett förhör med en av pojkarna, och han gråter och säger att han orkar inte mer. Lilla barn!!!! Det skär i hjärtat! Även om de har gjort det, så är det BARN! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s