Fallet Kevin

Jaja och jag sköt på träningen tills idag, så jag var hemma och såg tredje delen av Granskning inifrån: Fallet Kevin. Såg ni det? Det är så hemskt att jag inte finner ord! ! 

De förhör en 7 åring timme efter timme, han säger att han inte orkar mer och att han vill att mamma ska komma men de fortsätter. Och han svarar att för att veta måste man ha varit där. Och då säger polisen att han var där!

När de visade videoinspelningen för de som höll i förhören för 18 år sedan så sa de själva att det var helt galet! Men då var den ingen som reagerade!! Det känns som att det här skulle ha kunnat hända för flera 100 år sedan, men för 18 år sedan?? Rättsläkaren sa klart och tydligt att de 2 pojkarna, 5 och 7 år, inte kunnat flytta Kevin dit där han hittades. Det fanns inga såna skador på kroppen som det skulle ha blivit om de släpat honom över stenar och buskage. Ändå är poliserna övertygade om att de gjort det!

För Kevins familj är det självklart en tragedi oavsett vem som gjort vad. Och visst vill alla att man ska få fast den skyldige. Men det är just det, den skyldige! Inte bara sätta dit nån vem som helst, och verkligen inte 2 små barn. 

Jag hoppas att de poliser som jobbade med det här då har gått i pension vid det här laget och aldrig någonsin igen får hålla förhör med någon alls! Och den psykolog som var minnesexpert” var även med vid Tomas Qvick- utredningen och fick honom att minnas alla mord. Som han inte begått! Men pojkarna lyckades han faktiskt aldrig manipulera till att ”minnas” att de gjort det! 

Usch, nu har jag fått ösa ur mig lite av den upprördhet som finns i mig när jag sett det här! Ska försöka släppa det nu. 

Hoppas att ni får en bra dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s