Vilken känsla 

Idag är det sol och redan 17 grader varmt!!! Så fantastiskt! Jag har klänning,  kofta och de grå skorna på mig och det är alldeles lagom mycket. Älskar känslan av ljummen vind mot bar hud, det är nåt särskilt! Och om inte allt för länge så kan man bada och känna vatten mot bar hud! Det är oxå en alldeles särskild känsla!

Igår tog Jaja och jag en prommis, jag gick raskt och hon i normal takt. Det skiljer väl ungefär en halv meter i längd på våra ben…. När vi hade gått ca 30 minuter så stannade vi på ett fik och åt varsin toast och tog en fika. Så skönt att sitta i solen att tag och bara babbla! Sen gick vi hem igen. När jag kom hem till mig så fixade jag en lattekaffe. Skummade visst lite mycket mjölk..

Det rann över när jag hällde i det i kaffet. Men gott är det! 

Hoppas ni får en bra fredag och att ni har sol där ni är oxå! 

2 reaktioner på ”Vilken känsla 

  1. Ja, i går kom plötsligt sommarvärmen, jag satt ute och väntade på flyttbilen och blev skär om kinderna… Nu har jag hela huset fullt med flyttkartonger och funderar på hur jag på 10 dagar ska få undan så mycket att min nya soffa ska få plats när den levereras. Det får bli uppackning oavsett väder, men jag skulle mycket hellre ta raska promenader och sedan sitta ute med en latte och njuta av sommaren! Roligt att läsa att du är nöjd med din mjölkskummare. Visst är det mycket godare med skummad mjölk!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s