Måndag igen

Idag jobbar jag sent och har alltså haft sovmorgon och suttit vid datorn och ätit frukost i lugn och ro. Så skön start på dagen och veckan! Dock blir det ingen yoga idag, för jag ska plocka upp Wilburs föräldrar och skjutsa dem för att byta dammsugaren som de köpte för ett tag sedan. Den var inte så bra för dem, tror det var lite många finesser och att den var rätt tung. Så vi åker tillbaka och byter till en annan! Och så sa vi att vi äter lunch tillsammans på Ikea innan vi åker hem. Så det blir bra!

Vi hörs senare, nu ska jag göra mig klar för avfärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s