Bestämma själv? Äh, det är överskattat 

Idag har jag tagit 1 timme komp för att hinna till Femme collections rea. Så jag skuttade på 1:ans buss och stress mig till rätta. Men…. Eeeehhhh… Efter en stund tycker jag att det är nåt som inte stämmer. Vi är inte där det står på tavlan att vi är. Till slut frågar en annan passagerare vad som händer, vart är vi på väg. Jo men då har 1:ans linje en annan rutt idag! Så den gick inte över huvud taget dit jag skulle. Så tråkigt… 

Så jag hamnade på Odenplan och är nu på tunnelbanan i stället för i ett provrum med kläder för 50 till 70% av ordinarie pris. Nåja,  det blev ju ännu billigare så här. Man får väl se det så!

Nu ska jag försöka hitta lite grönt till balkongen och så handla hem lite mat till helgen på vägen hem. Och Sangria, det vill jag ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s