Vilken morgon!

Jag börjar 9.45 idag så jag hade lite sovmorgon. Och när jag kom ut nu så är det varmt!!! Jag har ett linne, capribyxor och en kofta uppknäppt, bara. Och det är lagom! Hoppas det blir så här hela helgen! 

Är ni lediga på fredag? Jag är det, så jag har 4 dagar i rad. Ska fixa mer på balkongen, tänkte jag. Idag ska jag åka till Plantagen och köpa jord och växter. Så jag hoppas det blir varmt så jag kan sitta där i helgen! 

2 reaktioner på ”Vilken morgon!

  1. Såg att Plantagen fick kritik för att de sålde dåliga växter (som hade blivit misskötta/ hade fryst och sedan aldrig hämtade sig), så kolla noga att växterna ser friska och välmående ut när du köper dem! Låter härligt att fixa på balkongen, jag har saknat balkong under många år och tyckt att det är så tråkigt att många som har balkonger inte gör dem trivsamma och använder dem.
    Själv håller jag på att flytta in i ett radhus och ska packa upp flyttlådor, men jag har en vildvuxen och misskött trädgård som skulle behöva lite omvårdnad också. Just nu tar jag mig inte ens ut på baksidan, dörren är blockerad och nya gräsklipparen likaså! 🙂 Så det får fortsätta att växa medan jag tömmer flyttlådor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s