Tjejkväll

Igår eftermiddag så piffade jag mig lite och åkte in till stan.

På bussen sätter sig en kvinna bredvid mig och säger: -Jag måste bara få tala om vad fin du är i den där klänningen! -Åh, tack vad snäll du är, svarar jag förvånat.  -Nej, det är inte snällt, säger kvinnan. -Jo, det är snällt att talar om att du tycker det,  säger jag.w -Vi är så snabba att tala om när det är nåt som inte är bra, att jag tycker att jag vill säga när jag har nåt positivt att säga, svarar kvinnan. Jag tackade igen och talade om att jag verkligen blev glad att hon sa det. För det blev jag verkligen! 

Sen mötte jag upp Ullies som satt på Caliente med ett glas cava och jag beställde självklart Sangria. 

Sedan kom även Ninnibeth och så småningom Agger och Helena. 

Vi satt 8ch babblade om allt möjligt, skrattade så tårarna rann och hade skittrevligt. Vi åt tappas oxå förstås. Så gott!

Och tog en massa fnissiga foton. 

En riktigt lyckad kväll! Och Ninnibeths snälla man Rob kom och hämtade oss och körde oss alla hem. Så himla gulligt!! 

Idag har jag så klart suttit på balkongen igen.

Har läst ut Keplers Stalker  som var jätte bra! 

Ätit vattenmelon och druckit en massa vatten med apelsin i. Gott! 

Det är viktigt att färgmatcha, tycker jag. Jätteviktigt… 😉

4 reaktioner på ”Tjejkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s