Solsemester 

Känns som om jag har varit på solsemester de här 4 dagarna! Jättehäftigt!  

Även imorse intogs frukosten på balkongen. Och sen satt jag där i flera timmar.

Ganska så varmt, men ibland fläktade det lite. 

Igår unnan jag knatade upp till centrum för att handla så skickade jag en inbjudan till mina föräldrar att komma och fika hos mig idag. Men jag hade inte fått nåt svar när jag handlade så jag köpte hem lite fika ändå för säkerhets skull. Idag när jag skickade meddelande om gåvan till cancerfonden så fick jag svar att de inte skulle komma. Trist!

Nu är det lite grått ute, men fortfarande väldigt varmt! Så skönt att kunna sitta ute och njuta! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s